+34 932 989 990
info@fab.cat
Federació d'Autoescoles de Catalunya
Per una Mobilitat Segura i Sostenible
  • Ets a:Inici
  • Política de galetes

Política de galetes

Ús de galetes al web

Al nostre web utilitzem galetes pròpies i d'empreses col·laboradores per millorar la teva experiència d'usuari i mostrar els productes de la botiga correctament.

Si navegues pel nostre lloc web, estaràs acceptant l'ús de les galetes en les condicions que estableix la present política de galetes. Aquesta política pot ser actualitzada, de manera que et convidem a revisar-la de forma regular.
NOTA IMPORTANT: les galetes que cataloguem com a "pròpies" són imprescindibles per poder navegar amb normalitat pels nostres llocs webs.

Què són les galetes?


Són petits fitxers de dades que el servidor d'Internet envia al dispositiu amb el qual et connectes al nostre web i que aquest arxiva. S'associen únicament al teu navegador i no proporcionen per elles mateixes dades personals. Les galetes no poden danyar el dispositiu i, a més, són molt útils, ja que ens ajuden a identificar i resoldre errors.

Si vols més informació sobre el seu funcionament, et recomanem visitar www.allaboutcookies.org i www.youronlinechoices.eu.

Galetes pròpies

  • De sessió: s'utilitzen per a la sessió, registre i dades.
  • Tècniques i funcionals: són estrictament necessàries per al funcionament de les dades mostrades, no emmagatzemen cap tipus d'informació per mostrar publicitat.

Enllaços a xarxes socials

Al lloc web també s'inclouen botons que els usuaris poden utilitzar, de forma senzilla i intuïtiva, per enllaçar i compartir certs continguts del web amb xarxes socials com Twitter o Facebook. Aquesta funcionalitat comporta l'ús de galetes que enllacen amb les pàgines web d'aquestes xarxes socials, emmagatzemant la informació únicament en elles.

Configuració de les galetes

Els navegadors més populars tenen opcions de configuració i funcionalitats de seguretat que et permeten evitar la instal·lació de galetes i/o d'altres sistemes de recollida de dades de navegació en el teu dispositiu. Pots configurar el teu navegador perquè rebutgi les galetes, però això podria impedir realitzar certes transaccions, utilitzar determinades funcionalitats o tenir accés a alguns continguts dels nostres webs.

Pots consultar els passos per desactivar la instal·lació de galetes a les seccions d'"Ajuda" de les pàgines web de cada navegador.

NOTA: L’Administració de la Generalitat no és titular ni patrocina els enllaços indicats anteriorment, de manera que no assumeix cap responsabilitat sobre el seu contingut ni sobre la seva actualització.
Comparteix aquest contingut a la teva xarxa social preferida

Sobre la FAC

La Federació d'Autoescoles de Catalunya agrupa més del 90% de centres de formació viària de Catalunya, oferint múltiples serveis i avantatges als seus associats.

Contacte

+34 932 989 990

info@fab.cat

c/ Minería 62-64 Bajos
     08038 Barcelona