+34 932 989 990
info@fab.cat
Federació d'Autoescoles de Catalunya
Per una Mobilitat Segura i Sostenible

Vols treballar com a professor/a d'autoescola? Nova convocatòria del SCT

Us posem en coneixement que s’ha publicat al DOGC la Resolució de la convocatòria del Curs per a l’obtenció del certificat d’aptitud de professors de formació viària.
 

Us enllacem la notícia publicada a la pàgina web de l’SCT, més informació aquí
 

Les sol·licituds per prendre part a la convocatòria es poden formalitzar telemàticament a través del formulari d'inscripció.

El termini de presentació és de vint dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC (des del 7 d’abril de 2022 fins el 26 d’abril de 2022, ambdós inclosos).


Preguntes freqüents:

Heu de fer-ho a través de l’adreça de correu electrònic formacioviaria@gencat.cat, indicant el NIF, el nom complet i quina és la vostra incidència.

En un termini de 24 hores rebreu, mitjançant un correu electrònic, un document PDF signat pel Servei Català de Trànsit que conté la sol·licitud amb el corresponent número d’entrada al Registre.

Si heu pagat a través de CaixaBank, la confirmació del pagament arribarà al Servei Català de Trànsit passades unes hores. Torneu-ho a comprovar en 24 hores i si es manté el missatge de Pendent de pagament, envieu un correu electrònic a l’adreça formacioviaria@gencat.cat indicant el NIF, el nom complet i quina és la vostra incidència.
 

S’informarà de la publicació de la llista d’admesos i exclosos a la convocatòria mitjançant el web del Servei Català de Trànsit. La llista es podrà consultar als taulells d’anuncis dels serveis territorials del Servei Català de Trànsit i també podreu comprovar la vostra situació a través del portal de Formació per a professors de formació viària al qual podreu accedir identificant-vos amb el NIF i la contrasenya que haureu rebut a la vostra adreça de correu electrònic.

Podeu demanar-ne una de nova a través del portal de Formació per a professors de formació viària.

 

 

 
 
Comparteix aquest contingut a la teva xarxa social preferida

Sobre la FAC

La Federació d'Autoescoles de Catalunya agrupa més del 90% de centres de formació viària de Catalunya, oferint múltiples serveis i avantatges als seus associats.

Contacte

+34 932 989 990

info@fab.cat

c/ Minería 62-64 Bajos
     08038 Barcelona