+34 932 989 990
info@fab.cat
Federació d'Autoescoles de Catalunya
Per una Mobilitat Segura i Sostenible

XII sopar-col·loqui de Seguretat Viària de P (A) T

Sopar-col·loqui seguretat viària

En ocasió de la XII sopar-col·loqui de Seguretat Viària de P (A) T va comptar com a convidada amb Ada Colau, alcaldessa de Barcelona qui ens va parlar dels reptes de la mobilitat de la ciutat de Barcelona.


Volem arribar a l'objectiu zero, és a dir zero persones mortes o ferides greus a causa de la mobilitat. VISIÓ ZERO que creiem ha d'incloure les morts prematures a causa de la contaminació i per tant ha d'anar encaminada també a una mobilitat més saludable i sostenible.


El col·loqui va ser conduït per la periodista Mònica Peinado, amb interessants aportacions dels assistents.

Aquest any el premi a un mitjà de comunicació en reconeixement a la seva implicació en temes de seguretat viària va ser per a Vicente Cano, periodista d'Autobild.

El sopar-col·loqui va tenir lloc el dia 30 de setembre a les 20: 00h al restaurant La Fitora al carrer Moll de l'Gregal,  Barcelona.

 

 La preocupació de P (A) T per mantenir la seguretat viària com un tema continu de debat i reflexió, va fer que el 2006  inauguressim una nova activitat amb vocació de continuïtat: els "sopars-col·loqui de P (A) T", en les que un convidat de prestigi relacionat amb la seguretat viària i la mobilitat ens exposa el seu punt de vista i fa diferents propostes sobre com combatre la sinistralitat i com apropar-nos al nostre objectiu que cap persona mori o resulti ferida en la mobilitat.
pat-apat

Comparteix aquest contingut a la teva xarxa social preferida

Sobre la FAC

La Federació d'Autoescoles de Catalunya agrupa més del 90% de centres de formació viària de Catalunya, oferint múltiples serveis i avantatges als seus associats.

Contacte

+34 932 989 990

info@fab.cat

c/ Minería 62-64 Bajos
     08038 Barcelona